Garantie en retourneren

 

U kunt het boek binnen 8 kalenderdagen na ontvangst retourneren.

Retourneren onbeschadigd(e) artikel(en)
Stuur het artikel, inclusief alle toebehoren, binnen 8 dagen na ontvangst terug, vergezeld van de originele factuur/pakbon en in een deugdelijke verpakking.

Retourzendingen zijn voor het risico van de koper. Dit houdt in dat wij  niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoekraken van geretourneerde artikelen. Voor artikelen die op de juiste wijze geretourneerd zijn komt de betalingsverplichting te vervallen of wordt het door u betaalde bedrag teruggestort op uw rekening.

De kosten voor het retourneren zijn voor de koper.

Retourneren beschadigd(e) of verkeerd(e) artikel(en)
Op alle artikelen die u bij ons koopt heeft u garantie. In het geval u een artikel ontvangt dat niet in perfecte staat verkeert, voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing. Dit doen wij, afhankelijk van uw artikel, door vervanging, of terugbetaling.

Neem in dit geval altijd eerst contact op via info@juliamozaiekdown.nl en vermeld hierbij duidelijk uw bestelnummer, defect en foto van het defect.

Wijze van retourneren
Wanneer u de retour vanuit Nederland verstuurt  kunt u het pakket afgeven bij een TNT Post locatie. Pakketten (ook brievenbus pakketten) voorziet TNT Post van een 3S code. Met deze code is het voor u mogelijk om het verzendtraject van pakket te volgen via de site van TNT Post www.tracktrace.nl en zo te zien wanneer het pakket op de plaats van bestemming is aangekomen. Vraagt u op de post locatie daarom altijd om het 3S nummer.

Vul op de achterzijde van de factuur/pakbon de reden van retour in en stuur het artikel naar:

A. van der Leest
Paulus Potterstraat 35
8471VM Wolvega